Feesten & Partijen

/Feesten & Partijen
Feesten & Partijen2018-03-23T08:33:08+00:00

FEESTEN & PARTIJEN

Heeft u binnenkort een bruiloft, jubileum, examenfeest of een ander gelegenheidsfeest? Wij helpen u verder!

MDW Geluid & Licht heeft een breed assortiment geluid en licht in de verhuur, denk hierbij aan complete drive-in sets, muziekcomputers en licht-sets. Wij verhuren wij ook losse materialen naar uw wens.

Dus heeft u binnenkort wat te vieren en wilt u dit mooi aankleden met licht en geluid? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Speciale aangelegenheden als een buurtfeest, abraham- of sarafeest, trouwerij of examenfeest?

Met dit soort feestjes hebben wij vaak te maken! Toch is het steeds weer de kunst om feest professioneel te laten uitstralen en te bewijzen aan uw gasten dat u het goed heeft georganiseerd. Wij hebben een aantal standaard sets voor u, of we bedenken iets compleet nieuws, zodat wij of u zelf uw feest accommodatie creatief voorzien van een bijpassende geluid- en lichtinstallatie.

Wij bieden de mogelijkheid voor een kleine drive-in show met of zonder dj van MDW, of alleen een muziek computer voorzien Eazis DJ software. In deze software zijn zeer veel titels aanwezig die u ook van de meeste DJ’s hoort! Bovendien staan er verschillende genres in het systeem. Door middel van een Touchscreen is de pc makkelijk te bedienen en is het programma zeer vriendelijk in omgang voor iedere buurt- of familie DJ!

Bijhorende informatie:

Al onze truss lengtes zijn aan 1 zijde voorzien van ccs-6 koppelingen

Bij de hoeken zijn de koppelingen als sets gemonteerd, in de lengte richting aan 1 zijde bij elke hoek. De zij hoeken 1x wel 1x niet als set.

 

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.