FEESTEN & PARTIJEN

Heeft u binnenkort een bruiloft, jubileum, examenfeest of een ander gelegenheidsfeest? Wij helpen u verder!

MDW Geluid & Licht heeft een breed assortiment geluid en licht in de verhuur, denk hierbij aan complete drive-in sets, muziekcomputers en licht-sets. Wij verhuren wij ook losse materialen naar uw wens.

Dus heeft u binnenkort wat te vieren en wilt u dit mooi aankleden met licht en geluid? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Speciale aangelegenheden als een buurtfeest, abraham- of sarafeest, trouwerij of examenfeest?

Met dit soort feestjes hebben wij vaak te maken! Toch is het steeds weer de kunst om feest professioneel te laten uitstralen en te bewijzen aan uw gasten dat u het goed heeft georganiseerd. Wij hebben een aantal standaard sets voor u, of we bedenken iets compleet nieuws, zodat wij of u zelf uw feest accommodatie creatief voorzien van een bijpassende geluid- en lichtinstallatie.

Wij bieden de mogelijkheid voor een kleine drive-in show met of zonder dj van MDW, of alleen een muziek computer voorzien Eazis DJ software. In deze software zijn zeer veel titels aanwezig die u ook van de meeste DJ’s hoort! Bovendien staan er verschillende genres in het systeem. Door middel van een Touchscreen is de pc makkelijk te bedienen en is het programma zeer vriendelijk in omgang voor iedere buurt- of familie DJ!

Een witte kerst Of toch een schuimparty ?

Bekijk de video en informeer naar de mogelijkheden!

Drive in shows

Buiten evenementen / Toespraken

 Feesttenten

Zalen / Uitlichten