Snappshot

//Snappshot
Snappshot2018-03-06T16:16:05+00:00

Snappshot

Snappshot

Prijs op aanvraag

Sinds enige tijd hebben wij ook een samenwerking met Snappshot

Misschien kent u ze nog wel, de wegwerpcamera’s van "vroeger". Dit leuke concept van foto’s maken door jullie gasten heeft een upgrade gehad in de vorm van Snappshot. Jullie gasten downloaden de app, loggen vervolgens in met jullie unieke partycode en hun eigen naam om vervolgens foto’s te maken van jullie leukste en bijzonderste momenten. Deze foto’s worden voor jullie opgeslagen in ons systeem en blijven niet achter op de telefoons van jullie gasten.

Om het feest compleet te maken worden de foto’s live getoond op schermen die op de feestlocatie aanwezig zijn. De foto’s worden chronologisch weergegeven middels een fraai vormgegeven tijdlijn, je kunt ook zien door wie en hoe laat de foto’s zijn gemaakt. Er wordt dus live een eigen fotoalbum opgebouwd tijdens jullie feest! Uiteraard ontvangen jullie achteraf alle foto’s van jullie feest en hoeven dus geen moment te missen!

Snappshot is heel eenvoudig in 3 stappen te installeren door jullie zelf, een computercursus is dus niet nodig. Uiteraard kunnen wij ook schermen leveren, dan wordt alles voor jullie geïnstalleerd.

Na je feest is er natuurlijk de mogelijkheid om de foto's digitaal te ontvangen zodat je kunt nagenieten van alle leuke foto's en berichten die door jouw familie, vrienden of kennissen zijn geplaatst!

Bijhorende informatie:

Al onze truss lengtes zijn aan 1 zijde voorzien van ccs-6 koppelingen

Bij de hoeken zijn de koppelingen als sets gemonteerd, in de lengte richting aan 1 zijde bij elke hoek. De zij hoeken 1x wel 1x niet als set.

 

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.